Joi 15 Aprilie

Se plombează drumul la Chinteni și Aiton și se marchează drumul la Râșca

 

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) Cluj plombează două drumuri județene.

 

Pe drumul județean DJ 109A, de la kilometrul 13+000 la kilometrul 57+300, între Chinteni și Pustuța, RAADPP Cluj execută lucrări de plombare a gropilor din carosabil cu mixtură asfaltică tip BA16. Pe sectorul de drum de la kilometrul 10+200 la kilometrul 13+000 plombările se vor executa de către firma SC Diferit SA.

 

Tot în execuția RAADPP Cluj sunt în derulare lucrări de plombări și pe DJ 103G, pe raza localității Aiton, pe un tronson de drum cu o lungime de 5,5 kilometri. Plombările au demarat în 25 mai și vor fi finalizate în 8 iunie. Pe același drum, DJ 103G, pe raza localității Ceanu Mic (comuna Tureni), pe un tronson de drum în lungime de 3 kilometri, lucrările de plombări încep vineri, 4 iunie.

 

RAADPP Cluj realizează lucrări de marcaj rutier pe drumul județean DJ 103K, între Râșca și Dângău Mic. Lucrările pregătitoare, de premarcaj, au fost încheiate, până în prezent executându-se lucrări de marcaje rutiere pe o lungime de 6,8 kilometri. În funcție de condițiile meteorologice, urmează să se execute marcaje rutiere pe o lungime de încă 10 kilometri.

Comentarii Facebook