Se asfaltează drumul judeţean 103G Gheorgheni - Centura ocolitoare Apahida-Vâlcele - FOTO

 

Consiliul Judeţean Cluj asfaltează drumul județean de pe raza satului Gheorgheni și până la Centura ocolitoare Apahida-Vâlcele.

 

Aducerea acestui sector de drum judeţean în condiţii optime de circulaţie este extrem de importantă întrucât permite un acces rapid şi facil către Cluj-Napoca, precum şi pe cele două direcţii pe care le asigură Centura ocolitoare, spre localităţile Apahida şi Vâlcele”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Lucrările vizează un tronson în lungime de 4,4 kilometri, mai exact între kilometrul 54+305 şi kilometrul 58+705. Acestea constau atât în aşternere de covor asfaltic, cât şi în activităţi de înlăturare a denivelărilor, plombări cu emulsie bituminoasă, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor şi completarea acestora, burduşiri precum şi curăţarea şanţurilor şi a rigolelor.

 

În această etapă, în paralel cu lucrările de întreţinere menţionate, a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ 1 kilometru, de la intrarea în localitate dinspre Aiton spre Centura ocolitoare Apahida-Vâlcele. 

Comentarii Facebook