Scrisoarea de BUN SIMȚ a unui clujean către Emil Boc. El ridică în discuție o problemă GREA

 

Un bărbat mândru că de 15 ani este clujean îl întreabă pe Emil Boc de ce sunt aâtea second -uri în centrul orașului. 

 

Imi face mare placere sa fiu cetatean al acestui oras, de mai bine de 15 ani deja. Imi place acest oras metropolit, agitat, turistic. Imi plac, deasemenea, toate lucrurile bune pe care d-voastra le-ati facut si inca le mai faceti pentru acest oras. Ceea ce eu nu inteleg, stimate domn primar, prin nici o modalitate posibila, cum de se poate ca in centrul orasului sa existe atatea magazine gen second-hand si outlet-uri? Un oras care este impanzit de turisti si studenti din toate colturile lumii, care vor sa manance, sa faca shopping sau chiar fotografii in centrul orasului (care se presupune a iesi in evidenta prin arhitectura mai ales) sa se izbeasca la fiecare pas de acest gen de magazine??!!

 

Doresc sa precizez ca personal nu am absolut nimic impotriva magazinelor respective, deoarece sunt de parere ca trebuie sa existe bunuri pentru orice buget si buzunar, asadar va rog sa nu ma intelegeti gresit. Daca mergem in oricare dintre marile orase ale lumii si spunem ca suntem din Romania, numele tarii nu spune foarte multe, insa daca precizam ca suntem din Transilvania, reactia oamenilor devine curioasa si admiranta totodata.

 

In Cluj exista oameni cu foarte multi bani, avand in vedere ca viata aici este foarte scumpa. Unde-si fac acesti oameni cumparaturile? Doar in mall-uri? Ma supara foarte tare situatia centrala a orasului, imi este extrem de rusine si-mi creeaza foarte multe frustrari, pentru ca am putea arata celor care ne viziteaza tara lucruri muuuuuult mai frumoase si mai curate.

 

Mi-as dori extrem de mult sa-mi raspundeti si de asemenea sa-mi spuneti si dvs unde va faceti cumparaturile si daca doriti sa luati masa la o terasa/ restaurant in centru, ce va incanta privirea in stanga si-n dreapta?

 

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs si pentru faptul ca va faceti timp sa socializati pe strada si chiar sa zambiti cetatenilor, asa cum mi s-a intamplat si mie in cateva randuri”, i-a scris primarului. 

Comentarii Facebook