Scrisoare către primarul din Turda, Cristian Matei: Mai faceți și parcuri, nu numai parcări betonate să luați bani - FOTO


Un locuitor din Turda a redactat o scrisoare adresată primarului Cristian Matei și consilierilor locali, prin care le cere să facă un parc.

Domnule primar, stimați consilieri, turdenii au nevoie si de parculete cu spații verzi, pentru relaxare, cu bancute si locuri de joacă pentru copii.

Ce bine și frumos ar fi, dacă v-ar veni mintea la cap,atat dumneavostra cat si consilierilor,ca pe acest colț unde ati daramat garajele oamenilor,ati face un asemenea  proiect pentru un viitor parculet cu multa verdeata si spații de relaxare a părinților din acea zona plus spatii de joacă pentru copii .

Ar fi ca o adevărată piateta între două cartiere, Primăverii si cel a microraionului 3, din Oprisani.

Si in plus ar fi un loc perfect langa capela, pentru cei care vin sa participe la evenimentele de funerarii și slujbe religioase ce se tin în acea bisericuta si capela.

Ar fi un loc  ideal,pentru asa ceva.

Mai faceți si ceva frumos pentru oamenii din zona orașul nostru, nu numai parcari betonate și cu plata.

Suntem sătui de atatea betoane și fără nici un parculet ecologic și natural,care sa ne dea oxigen si speranta la o viata mai sanatoasa si mai buna.

De miros de carburanti,dioxid de carbon,particole de praf si mizerii,suntem satui pana peste cap.

Sper ca mai ascultați si de sfaturile noastre,ale turdenilor, fiindcă de acea v-au ales și nu faceți totul numai din capul vostru si pentru profit !.

Va doresc spor la treaba si minte sa aveti,ca in rest totul vine de la sine !.

Domi...un cetățean onest al acestui oraș”.

Acesta a indicat și locația exactă, acum un teren care arată deplorabil. 

Comentarii Facebook