Scandal la Cluj-Napoca. Alimentele pentru pensionari s-au terminat, iar oamenii sunt trimiși acasă

 

Pensionarii clujeni au primit în cutia poștală informare în legătură cu reluarea programului de distribuire a pachetelor de alimente prin programul iniţiat de primarul Emil Boc.

 

De luni, 18 ianuarie, Primăria municipiului Cluj-Napoca va începe redistribuirea pachetelor de alimente.

 

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă şansa şi altor categorii de persoane, în afara celor prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare”, precizau reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Cei care au ajuns la cluburile pensionarilor marți, 19 ianuarie, au fost trimiși acasă pentru că nu mai sunt pachete. ”Eu am venit pentru bunica mea de 80 de ani. M-au ținut acolo fără să îmi spună nimic și când m-am apucat să vociferez au strigat la mine. Păi cum să nu mă cert când trimit acasă informare să se ridice ajutoarele, iar acolo să aflu că nu mai sunt. Asta e bătaie de joc”, ne-a spus Bogdan Colceriu, clujeanul care s-a dus să ridice pachetul pentru bunica lui.

 

Am încercat să sun la Primărie, dar nu răspunde nimeni. Oare s-a închis Primăria după ora 15.00?”, se întreabă clujeanul.

 

Știri de Cluj a încercat să primească ceva explicații. La biroul de presă nu răspunde nimeni, iar un director din Primăria Cluj-Napoca ne-a explicat că s-au terminat pachetele.

 

 

Primarul Emil Boc este plecat în SUA, iar activitatea este coordonată de cei rămași pe plan local. 

Comentarii Facebook