Satena din PSD Cluj, Aurelia Cristea, si-a lansat blog! Ce spune despre asemanarea cu Elena Udrea VIDEO


Satena din PSD Cluj, Aurelia Cristea, s-a lansat in blogosfera si a facut un bilant al ultimului an, cel de debut in politica din Cluj.

Intrebata despre aseamanarea cu Elena Udrea, Aurelia Cristea a spus ca: "Nu stiu daca astea sunt doar atributele Elenei Udrea. Cred ca sunt atributele oricarei femei de a fi eleganta, de a fi decenta in tinuta si pana la urma a unei femei politice de a comunica deschis si prin intermediul acestui tip de ... prin intermediul spatiului virtual, blog sau Facebook".

 

Are si PSD Cluj o Elena? Aurelia Cristea, satena din PSD, a sarit la gatul lui Emil Boc VIDEO si FOTO

 

Aurelia Cristea a mai adaugat ca in Cluj sunt femei puternice, dar acestea nu se implica in politica. "Sunt femei puternice, dar poate ca s-au implicat mai putin in politica si cred ca e nevoie de femei politice in presa clujeana", a adaugat frumoasa "bruneta".

 

Din ciclul "Discursurile politicienilor clujeni sunt gramatica pura", astazi: Perlele Aureliei Cristea, vicepresedinte PSD Cluj- AUDIO


"Satena din PSD" ocupa si functia de vicepresedinte in cadrul PSD Cluj. Aurelia Cristea este sustinuta de unul dintre liderii PSD Cluj, fostul sef al IPJ Cluj, chestorul Pop Teodor Puscas, proprietarul firmei PP Protest si al hotelului Royal Classic.

 

Blogul lansat are sloganul "Klausenburg Uber Alles".

Comentarii Facebook