Șantaj înaintea alegerilor de la Consiliul Județean? Mihai Seplecan: Am fost șantajați și amenințați


Liberalul Mihai Seplecan a declarat, sâmbătă, că mai mulți consilieri județeni PNL au fost amenințați și șantajați înaintea ședinței de Consiliu Județean în care trebuia să se desemneze președintele interimar CJ Cluj.

A fost o ședință de Consiliu Județean care a durat șapte ore jumătate, dar au fost câteva zile foarte grele și înainte. Am fost sunați, unii dintre consilierii liberali au fost amenințați, au fost șantajați, dar am fost o echipă unită, am avut coloană vertebrală”, a declarat Mihai Seplecan.

Deși acesta nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi pentru a obține funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, Seplecan este mulțumit de faptul că a prins postul de vicepreședinte al instituției.

Au fost două greșeli acolo, dar nu din partea consilierilor liberali. Unul a greșit, iar altul a avut o problemă personală. Totuși a fost mai bine așa, pentru că dacă se lua acea decizie, ar fi fost mai ușor de atacat”, a mai precizat Seplecan.

 

Potrivit unor surse din cadrul Consiliului Județean Cluj, primul dintre doi consilieri care au greșit votul ar fi Axente Husar de la Partidul Poporului care a anunțat ca va susține necondiționat noua alianță PDL-PNL. Husar a gresit votul in sensul ca a votat cu "Da" în dreptul candidaturii lui Mihai Szeplecan dar a omis sa treacă "Nu" în dreptul candidaturii lui Ioan Oleleu.

 

Cel de-al doilea consilier care a votat greşit este Andreea Morar, de la PDL, soţia preşedintentelui organiţiei de tineret a TSD Cluj, Dan Morar.

 

Andreea Morar, susţin unii consilieri judeţeni, ar fi votat intenţionat greşit fiind suparată ca nu ar fi prins un loc de conducere la Salina din Turda. 

 

"A fost sunată de primarul PDL din Turda, Tudor Ştefănie. Are ea o neînţelegere cu domnul Ştefănie, iar la alegerile membrilor din Consiliul de Administraţie de la Salina Turda, nu a prins ceea ce îşi dorea", spune un consilier judeţean din cadrul CJ Cluj.

Comentarii Facebook