S-a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru Centura Metropolitană a Clujului


Termenul la licitația pentru centura metropolitană a fost prelungit până luni, 13 noiembrie 2023, la solicitarea mai multor participanți, anunță Primăria Cluj-Napoca.

Licitația figurează in stadiul ”suspendată” deoarece a fost trimisă spre validare o erata de prelungire a termenului limita de depunere oferte, pentru data de 13.11.2023, ora 15,00. Este o actiune ce trebuie luată din punct de vedere procedural, avand in vedere ca termenul de depunere oferte era stabilit pentru 07.11.2023, ora 15,00.

Precizăm ca am luat aceasta decizie la solicitarea transmisă din partea mai multor operatori economici interesați.

În momentul publicarii eratei de prelungire, procedura va figura din nou in stadiul ”în desfășurare”, precizează reprezentanții municipalității.

Licitația a mai fost anulată o dată pentru că nicio firmă nu a depus vreo ofertă. Ulterior, prețul acestui proiect a crescut și acum se pare că sunt companii interesate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar cert este că nu e nicio grabă din partea Primăriei Cluj-Napoca, pentru că nu există fonduri disponibile pentru realizarea centurii de 1,5 miliarde de euro. Cu cât se amână mai mult, costurile vor fi mai mari și mai greu de acoperit. 

Singurul optimist rămâne primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook