Rosal a castigat licitatia privind administrarea spatiilor verzi din Cluj-Napoca! Patronul U Cluj a pierdut

 

Firma Rosal a castigat contractul de administrare a spatiilor verzi din Cluj-Napoca pe ambele sectoare licitate, avand o oferta mai buna decat firma patronului U Cluj, Romprest, sau Rasimo.

Firma castigatoare se va ocupa de intretinerea spatiilor verzi si a luciurilor de apa. Sectorul I a fost adjudecat pentru suma de 14.048.825,8, fata de 16,5 milioane de lei, valoarea maxima prevazuta de Primarie, iar sectorul II pentru 20.028.118,5 de lei, fata de 23,5 milioane de lei, suma maxima pe care ar fi platit-o municipalitatea.

Pe locul doi s-a clasat firma SC ROMPREST SERVICII INTEGRATE SRL, detinuta de omul de afaceri Florian Walter, patronul Universitatii Cluj. Aceasta societate a oferit 14.730.057,30 lei pentru sectorul 1, si 21.107.507,20 pentru sectorul II.

Oferta SC Rasimo Impex SRL, detinuta de omul de afaceri Radu Vlas, a fost declarata inacceptabila pentru ca pretul a fost mai mare decat valoarea fondurilor disponibile. Numai pentru sectorul 1, Rasimo a depus o oferta in valoare de 20.559.455 lei, desi pretul estimat era de 16.528.030,20 de lei.

Vezi care sunt cele doua sectoare:

LOT 1- Sector I est - Calea Turzii, Parcul Stefan cel Mare, Piata Avram Iancu, str. Cuza Voda, str. I.P. Voitesti, str. Dacia, str. E. Racovita, str. Gruia, str. Negruzzi, str. Serpuitoare, taluz Dragalina, str. Dacia, str. Decebal, str. Burebista, str. OaSului Si B-dul Muncii – depou tramvai;
LOT 2 - Sector II vest - partea de vest - de la Calea Turzii, de la Parcul Stefan cel Mare, de la str. Cuza Voda, de la str. I.P. Voitesti, de la str. Decebal, de la Burebista - str. Caii Ferate, de la str. Oasului si str. Cosminului.

Contractul este valabil pentru urmatorii 4 ani.

Comentarii Facebook