Revoluționarii de la Cluj: Să-l dăm jos pe Ponta și să-l punem înapoi pe Boc - VIDEO

 

Revoluționarii din Cluj, adunați în Piața Unirii, au făcut politică la comemorarea Revoluției de la Cluj, din 21 decembrie 1989. 

 

Aurel Coltor, liderul revoluționarilor clujeni, a ținut un scurt discurs după slujba religioasă în care a spus că la Revoluție nu a fost o lovitură de stat, ci o acțiune pornită din nemulțumirea oamenilor. El a mai spus că ar trebui pornită o nouă revoluție și că îi înțelege pe cei care regretă regimul comunist pentru că atunci ”oamenii aveau un loc de muncă și o casă. Acum nu le mai au. Atunci era rău pentru sciitori și intelectuali, dar muncitorii o duceau mai bine”.  

 

Atunci am dat jos pe Ceaușescu, acum pe cine să mai dau jos. Atunci a fost vârful piramidei și piramida s-a distrus, dar acumpe cine?”, a întrebat Aurel Coltor, liderul protestatarilor.

 

Pe Ponta!”, ”Să-l pună înapoi pe Boc!”, au strigat cei din mulțime. ”Ce greșeală mare s-a făcut a fost că toate instituțiile statului au fost politizate. De acolo a plecat totul. Eu nu am nimic cu politicienii, dar nu s-au bazat pe profesioniști. Pe tehnicieni și pe economiști. S-au bazat pe politicieni. Unde a intervenit politica acolo a fost jale”, a continuat Coltor.

 

Prezent la slujba religioasă de la grupul statuar din Piața Unirii și la depunerea de coroane, priamarul Emil Boc a spus că nu comentează spusele oamenilor și că a venit la manifestare pentru a-i comemora pe cei dispăruți. 

 

Ceartă între revoluționari la Cluj: ”Regret participarea mea la REVOLUȚIE!” Replică: ”Mai pune mâna și muncește” - VIDEO 

Comentarii Facebook