Remus Lapusan: Stamatian a fost prezent la toate sedintele de partid ale PDL! Vezi care sunt propunerile de prefect


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat pentru Stiri de Cluj ca prefectul Florin Stamatian trebuia demis pentu ca se comporta ca un membru de partid.

"Pana la urma premierul Victor Ponta nu avea cum sa lucreze cu prefectii numiti politic de catre PDL, pentru a-si pune in practica programul de guvernare prezentat ieri in Parlament. Are nevoie de niste persoane in care sa aiba incredere si cu care sa poate colabora. Ori dl Stamatian stim bine ca in ultimele saptamani a fost prezent la sedintele PDL, iar PDL si-a aratat abilitatile de guvernare", a explicat Remus Lapusan.

PSD CLuj a facut trei propuneri pentru ocuparea functiei de prefect: Ivan Ilarie, Valentin Cuibus si Ioan Vuscan. Potrivit unor surse din PSD Cluj, ultimul, consilierul local Gheroghe Vuscan, va fi viitorul prefect al Clujului.

"Din cate stiu eu, sunt niste pasi si niste reglementari legale care trebuie respectate si cand vor fi intrunite cu siguranta ca va fi numit noul prefect si subprefect, care va apartine PNL", a mai spus Lapusan.

Comentarii Facebook