Remus Lapusan: Sefii de institutii publice care fac politica PDL vor fi dati afara - VIDEO


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat ca sefii serviciilor deconcentrate vor fi dati afara, daca fac politica si sustin PDL asa cum s-a intamplat in 2008.

"Noi cei din USL avem drept prioritate castigarea alegerilor locale, iar in ceea ce-i priveste pe sefii serviciilor deconcentrate cu siguranta ca trebuie sa isi faca datoria la locul de munca, de functionari publici. Cei care se vor implica din punct de vedere politic si vor urma instructiunile domnului Buda si a domnului Stamatian, membrii PDL, cu siguranta ca atunci in 24 de ore vor fi schimbati.

Sunt foarte multe solutii pentru a face acest lucru si cred ca in Romania sefi de deconcentrate numiti trebuie sa isi faca meseria, nu sa umble in comune si sa ceara bani la padurari. Am inteles ca in ultima perioada la padurarii din judetul Cluj li se cer bani pentru a finanta campania PDL. De asemenea, au fost foarte multi membrii de deconcentrate, au fost prin comune au dus oamenii la vot si sunt care au fost cu plasuta cu 50 de lei si cu doua paini au fist sa adune voturi pentru PDL in ultima campanie electorala. Cu siguranta ca acest lucru este interzis celor care in acest moment fac si conduc servicii deconcentrate", a spus Lapusan.

 

Presedintele PSD Cluj a mai spus ca, cei care nu vor face politica si isi vor vedea de treaba lor, nu vor fi schimbati din functie.

Comentarii Facebook