Rectorul USAMV Cluj, Doru Pamfil: Nu am semnat o scrisoare de adeziune pentru candidatul USL, Marius Nicoara


Rectorul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj, Doru Pamfil, a declarat ca nu am semnat nicio scrisoare de adeziune pentru candidatul USL, Marius Nicoara.

"Declar, cu referire la articolele aparute in presa in ultimele zile, ca nu am semnat niciodata nici o adeziune la un partid sau personalitate politica. Optiunea mea a fost si va ramane aceea de a promova valorile democratiei, fara a ma implica in activitatea vreunui partid", a declarat Prof. Dr. Doru Pamfil, rector USAMV Cluj-Napoca.

Numele lui Doru Pamfil a aparut pe lista de sustinatori prezentata de Marius Nicoara.

Scrisoare a sustinatorilor lui Marius Nicoara pentru Primaria municipiului Cluj-Napoca

 

Pozitia lui Marius Nicoara:

 

In urma aparitiei in mass media a unei declaratii a dlui prof. dr. univ. Doru Pamfil, rector al USAMV, declaratie conform careia domnia sa se delimiteaza de calitatea de sustinator al dlui Marius Nicoara pentru Primaria Cluj-Napoca, candidatul USL face urmatoarea declaratie:

"In urma aparitiei publice a grupului meu de sustinatori am primit si continui sa primesc numeroase solicitari de la personalitati locale care mi-au solicitat sa apara pe aceasta lista. Dl rector Doru Pamfil nu a aparut dintr-o greseala pe lista mea de sustinatori, dar pot sa inteleg presiunile si inconfortul la care este supus. Imi cer scuze domniei sale pentru neplacerea pe care i-am provocat-o, dar va asigur ca dupa 10 iunie in municipiul Cluj-Napoca asemenea practici vor inceta. Dupa 8 ani in care PDL-ul si-a instalat in toate structurile orasului oameni de incredere gata sa faca orice pentru a-si pastra privilegiile a sosit momentul sa oprim acest sistem relational de tip mafiot".

Comentarii Facebook