Reapar pietele volante in Cluj-Napoca! Vezi cand are loc prima


Primaria Cluj-Napoca anunta ca pietele volante reapar. prima va avea loc sambata, 7 aprilie, in pregatirea Pasteului Catolic.

Primarul interimar, Radu Moisin, a spus ca piata volanta va fi organizata pe Platoul Salii Sporturilor, sambata, intre orele 9.00 - 15.00.

 

"Avand in vedere faptul ca pentru clujenii ortodocsi si greco-catolici este sambata dinainte de Florii, iar pentru cei romano-catolici este Sambata Mare i-am invitat pe producatorii clujeni sa participe la prima piata volanta din acest an, astfel incat locuiorii municipiului sa poata achizitiona produse de sezon proaspete la cele mai bune preturi", a explicat primarul Radu Moisin.

In cadrul pietei si-au anuntat prezenta peste 50 de producatori atat cu legume de sezon, cat si cu flori, produse apicole, lactate sau produse din recolta anului trecut.

Programul pietei volate va fi intre orele 7.00 si 15.00. Producatorii vor avea acces incepand de la ora 6.00.

Primaria intentionaza reluarea programului saptamanal al pietelor volante in urma consultarii producatorilor agricoli cu privire la productia preconizata, avand in vedere faptul ca in aceasta perioada producatorii sunt obligati sa se ocupe de recolte, fiind o perioada pe plantari si insamantari.

Comentarii Facebook