Reacție EXPLOZIVĂ a lui Vadim Tudor după alegerile prezidențiale: ”Este cel mai mare jaf electoral”Corneliu Vadim Tudor a avut o reacție explozivă la aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale.

Chiar dacă înainte de primul tur era un adversar înverșunat al PSD-ului și al lui Victor Ponta, Vadim Tudor le-a devenit acestora aliat împotriva lui Klaus Iohannis.

După aflarea rezultatelor alegerilor din turul doi, liderul PRM a declarat că este ”cek mai mare jaf electoral”, precizând că Iohannis nu avea cum să recupereze diferența de 10% din turul întâi.

Este un jaf ordinar, din decembrie 2000 și până acum este cel mai mare jaf electoral. Nici nu merită să comentăm. În urmă cu cinci zile era diferență de 10% și acum i-o ia Iohannis înainte. Se minte că jumătate din electoratul meu ar fi votat alături de el, de Băsescu și de Tokes. Asta e justificarea lor, ca să arate de unde provine diferența. Nu mai merită să se producă alegeri în România. Nu mai merită să aibă loc alegeri într-o țară de hoți. Gata, adio alegeri, adio democrație!", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, potrivit Agerpres.


Comentarii Facebook