Reacția viceprimarului Dan Tarcea, de neprețuit: Aș vrea să știu și eu când e gata sensul giratoriu de pe strada Frunzișului


Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a fost întrebat când va fi terminat sensul giratoriu de pe strada Frunzișului și a avut o reacție surprinzătoare. 

Această lucrare este privată, constructorul a avansat de-a lungul timpului mai multe termene, pe care nu le-a respectat. Aș vrea să știu și eu când va fi gata, nu mai cred în termenele avansate de investitor. 

Noi nu avem pârghii să presăm investitorul decât prin amânarea recepția apartamentelor. Știu că sunt afectați oamenii care și-au cumpărat apartamentele acolo, dar ei pot să meargă mai departe în instanță și să pună presiune pe dezvoltator.

Cred că iunie este ultimul termen, nu mai știu, pentru că au zis că vor termina în octombrie, finalul lui decembrie, apoi au dat un termen de 45 de zile, apoi martie. De povești suntem sătui”, a spus Dan Tarcea, la Napoca FM.

Sensul giratoriu este construit de milionarul Dorin Bob, cel care a ridicat blocul cu ”aripi”, de pe strada Frunzișului. Faptul că nu se recepționează blocul se pare că nu încurcă pe nimeni, deoarece apartamentele au fost vândute și sunt închiriate. Fără recepționare nu pot fi intabulate și nu se achită impozit. 

Comentarii Facebook