”Război” pentru alegerile prezidențiale: ”Ponta trebuie să fie bătut! Pentru binele României”



Lupta pentru președinția României este din ce în ce mai aprigă, iar noua alianță PNL-PDL dorește să îl învingă pe Victor Ponta, oricare ar fi candidatul.

Vasile Blaga a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, că deși PDL îl susține pe Cătălin Predoiu, oricare ar fi candidatul din partea alianței PNL-PDL, ”Ponta trebuie să fie bătut”.

"Candidatul cu cele mai mari şanse îl veţi şti în jurul datei de 3-4 august. Şi Iohannis, şi Antonescu sunt oameni serioşi, care pot candida cu succes la preşedinţia României. Un candidat foarte serios, foarte bine pregătit, este Cătălin Predoiu. Îl susţinem pe Predoiu până în ultimul moment, acesta însemnând rezultatul sondajelor comune PNL - PDL, care se vor finaliza în jurul datei de 3-4 august", a spus Vasile Blaga.

Întrebat care este cel mai de temut candidat pentru Victor Ponta în lupta pentru Cotroceni, Blaga a răspuns: "Oricare dintre cei trei, Predoiu, Iohannis, Antonescu, îl poate bate şi avem convingerea că îl va bate pe Victor Ponta. Pentru că Ponta trebuie să fie bătut! Pentru binele României, pentru binele cetăţenilor acestei ţări. Dacă nu aş fi conştient de lucrul ăsta, dacă nu aş fi conştient că, dacă nu se face această construcţie de dreapta, lăsăm în mâna PSD-ului puterea pe 10 ani, nu aş fi atât de hotărât să o facem şi să o fac."

Comentarii Facebook