Rareş Bogdan, către Iohannis: I-am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas

 

Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta, a comentat la final scăpările nepermise ale lui Klaus Iohannis, care avea șansa să se bată în argumente cu Victor Ponta. 

 

Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea care a urmat dezbaterii, și unde a fost analizați cei doi candidați.

 

Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, a povestit Rareş Bogdan la emisiunea ”de analiză” a dezbaterii finale. Ponta a spus de câteva ori că e dispus să stea peste ora programată.

 

Cozmin Guşă a apărat-o pe Lavinia Șandru, care i-a pus o întrebare tendențioasă lui Iohannis și i-a ridicat mingea la fileu lui Ponta. ”O cauţionez pe Lavinia Şandru pe întrebările despre Diaspora şi expertiza pe Diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune că el apără Diaspora în condiţiile în care nu o cunoaşte. Mi s-a părut facil să spună că Cernăuţi este în Ucraina şi Chişinău în Moldova. Putea să tacă”, a spus Guşă.

 

Rareş Bogdan către Lavinia Şandru după dezbatere: ”Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să...”

Comentarii Facebook