Radu Hanga, candidat USL pentru functia de primar in Campia Turzii


USL l-a lansat pe Radu Hanga in lupta pentru functia de primar al orasului Campia Turzii.

"Ceea ce ma recomanda pentru aceasta functie este faptul ca mi-am petrecut aproape intreaga viata aici la Campia Turzii, unde am si lucrat o lunga perioada de timp. Consider ca in momentul de fata cea mai mare problema a municipiului este lipsa locurilor de munca. Din punctul meu de vedere este important sa intelegem ca statul si autoritatile locale nu trebuie sa fie generatori de locuri de munca, insa au obligatia sa ofere facilitati celor care detin capital pentru a veni sa investeasca in Campia Turzii. Spre exemplu, este foarte bine ca avem un parc industrial aici, insa in prezent nu este suficient echipat", a declarat Radu Hanga, candidat sustinut de PSD si PNL.

"Dl Hanga este un om corect, cinstit, un bun gospodar si apropiat de cei din Campia Turzii si datorita perioadei de 25 de ani cat a lucrat la Industria Sarmei. Din discutiile pe care le-am avut cu domnia sa in ultima vreme am observat ca interesul sau personal este inspre crearea de locuri de munca si asfaltarea de drumuri pentru a da o noua fata orasului", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Marius Nicoara, presedinte PNL Cluj, a adaugat ca din experienta pe care o are in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj in perioada 2004 - 2008, perioada in care au fost demarate parcurile Tetarom, mobilarea parcurilor industriale este extrem de importanta, pentru ca potentialii investitori sa fie atrasi.

"Am decis ca impreuna cu cei din PSD sa il sustinem pe dl Hanga pentru functia de edil in Campia Turzii si pentru ca domnia sa se pozitioneaza foarte bine in sondaje, iar cei de aici au nevoie de un om cu experienta pe care o are Radu Hanga" a adaugat Marius Nicoara, presedinte PNL Cluj.

Comentarii Facebook