PSD Cluj: Uniunea Social Democrată continuă proiectul USL început în 2011, dar fără PNL

 

Uniunea Social Democrată cuprinde trei dintre partidele USL şi își propune să preia din mesajul, acţiunea şi obiectivele cu care din 2011 până acum, s-a prezentat în faţa românilor, anunță PSD Cluj.

 

PSD, UNPR și PC au format alianța electorală Uniunea Social Democrată. Ne propunem să continuăm susținerea măsurilor economice bune ale Guvernului Ponta. 2013 a fost cel mai bun an economic după 2008: cel mai mare PIB, importurile au depășit exporturile, cel mai mic deficit; inflație minimă record în 2013: România a înregistrat cea mai mică inflație de la Revoluție. În timp ce prețurile nu s-au mărit, veniturile românilor au crescut; reparații sociale: salariile bugetarilor au fost reîntregite, salariul minim a crescut cu 15%, punctul de pensie a crescut peste rata inflației; rata de absorbție a fondurilor UE a ajuns de aproape 5 ori față de momentul în care am preluat guvernarea (34%, față de 7% cat au lăsat guvernele Boc-Ungureanu)”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

În acest context, Uniunea Social Democrată îşi propune, fără niciun fel de teamă, ”să câştige primul loc în încrederea electoratului român la alegerile europarlamentare din 25 mai, să dovedească capacitatea de a lucra împreună și eficient în structurile europene”.

Comentarii Facebook