PSD Cluj: Toți primarii noștri în funcție care au candidat, au câștigat



Cu toate că nu au avut parte de un scor impresionant la Primăria municicpiului Cluj-Napoca, PSD Cluj a reușit să câștige trei municipii în județ.

Astfel, social-democrații, au reușit să câștige primăria la Turda, Gherla și Dej, unde primarul Morar Costan a obținut un nou mandat de primar.

”În acest moment am câștigat și avem trei primari de municipii. La Dej, unde a câștigat domnul Morar Costan cu 62%, municipiul Turda, unde a câștigat colegul nostru Matei Cristian, și municipiul Gherla, unde a câștigat dostul viceprimar, colegul nostru Ioan Neselean. Am pierddut Câmpia turzii, dar am câștigat cele două municipii, Turda și Gherla, în aceste alegeri”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

De asemenea, PSD a reușit să câștige 30 de primării la nivelul județului Cluj, iar niciunul dintre primarii în funcție care au candidat nu a pierdut.

”Avem 30 de comune pe care le-am câștigat și le mulțumesc colegilor care au candidat la comune pentru că au obținut un scor foarte bun. Avem primării câștigate cu scruri foarte mari. Sunt 30 de comune dintre care 10 sunt comune nou câștigate. Toți primarii PSD în funcție care au candidat au câștigat. Deci, nu avem niciun candidat la primărie, dintre actualii primari, care să fi pierdut. Cele 10 comune nou câștigate sunt Feleacu, Mica, Săndulești, Beliș, Luna, Așchileu, Jucu, Mănăstireni, Ceanu Mare și Mărișel”, a mai precizat Lăpușan.

Pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca PSD a mers pe mâna unui candidat independent, Octavian Buzoianu, care a obținut un scor de doar 8,7%, potrivit primelor rezultate parțiale.

Comentarii Facebook