PSD Cluj l-a reclamat pe Mihai Seplecan la ANI

 

PSD Cluj a depus o reclamație la ANI, prin care îl acuză pe consilierul județean Mihai Seplecan de incompatibilitate. 

 

Învederez faptul că domnul SEPLECAN MIHAI a fost ales în funcția de consilier județean pe listele Partidului Național Liberal în cadrul Consiliului Județean Cluj, ca urmare a alegerilor locale organziate în data de 10 iunie 2012 și a validării mandatului prin Hotararea Consiliului Judetean Cluj nr.142/25.06.2012.

 

Domnul SEPLECAN MIHAI a deținut funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Cluj și în legislatura 2008-2012.

 

În perioada în care a deținut funcția de consilier județean, mai exact în perioada 2008 - 2014, acesta a participat la luarea unor hotărâri cu privire la care a avut și un interes personal, astfel încât interesele sale ca persoană privată au influenţat necorespunzător îndeplinirea obligaţiilor şi responsabilităţilor oficiale.

 

În concret, în perioada exercitării funcției de consilier județean, domnul SEPLECAN MIHAI a încheiat cu anumite unități administrativ-teritoriale (comune) din Judetul Cluj contracte individuale de muncă având ca obiect prestarea asistenței juridice (în calitate de jurist) în favoarea acestora.

 

Este vorba de comuna Beliș și comuna Sânpaul”, precizează Horia Nasra, presedintele TSD Cluj-Napoca.

 

Le urez multă sănătate şi le transmit că nu mor caii când vor câinii. Nu le răspund acestor şoimi ai patriei şi pionieri. Dau însă o replică, din respect faţă de jurnalişti şi de public. Eu am din 2009 un punct de vedere al ANI, care spune că nu există niciun fel de incompatibilitate sau conflict de interese în ceea ce mă priveşte. Oricum, cei de la PSD sunt în urmă cu reacţiile lor, pentru că deja au avut grijă alţi adversari politici sau chiar colegi de partid să sesizeze ANI. Eşti lăsat în pace doar dacă nu eşti puternic şi nu contezi, nu deranjezi. PSD ar trebui să se ocupe să depună plângeri penale împotriva celor care şi-au bătut joc de banii judeţului, vezi situaţiile de la aeroport sau de la groapa de gunoi. De asemenea, să depună plângeri împotriva prefectului Gheorghe Vuşcan şi a secretarei consiliului judeţean, Simona Gaci. Se vede ce au învăţat aceşti şoimi de la maimarii lor; pun în practică acelaşi stil securisto-comunist. Dacă Doamne fereşte iese Victor Viorel Ponta preşedinte, pentru România va fi mai rău decât pe vremea sovietică”, a decarat Mihai Seplecan.

Comentarii Facebook