PSD Cluj cere demisia lui Uioreanu și Petran din Consiliul Județean Cluj - VIDEO

 

Consilierul județean PSD, Dan Canta, a cerut demisia lui Horea Uioreanu și Ioan Petran, pentru că au adus atingere imaginii Consiliului Județean Cluj.

 

Din respect pentru cetățenii Clujului și instituția Consiliului Județean Cluj le cerem domnilor Horea Uioreanu și Ioan Petran demisiile din fruntea instituției. Acuzațiile grave de corupție ce i se aduc dlui. Horea Uioreanu afectează imaginea instituției iar cea mai recentă alianță încheiată astăzi, la nivel local, între PDL și PNL arată încă odată că partidele de dreapta au transformat în ultimii ani, administraţia clujeană, într-o reţea generalizată de corupţie, cazurile Sorin Apostu, Radu Bica și cel mai recent Horea Uioreanu fiind emblematice”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Domnul Horea Uioreanu trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, iar dl. Ioan Petran din funcția de consilier județean. Nu se poate să stăm la aceeași masă cu un om acuzat de fapte de corupție. Ceea ce au făcut consilierii județeni de dreapta, astăzi, prin reconstituirea Alianței DA, care se va numi Alianța Corupției, este o pată foarte mare pe obrazul județului Cluj și o întoarcere a spatelui la votul care l-au dat clujenii în iunie 2012, proiectului USL”, a declarat și Dan Canta, consilier județean, vicepreședinte PSD Cluj.

 

Ioan Petran a spus că își va da demisia numai dacă va fi pus sub acuzare.

Comentarii Facebook