PSD Cluj: Centura Bulevardul Muncii " Apahida, un esec al Guvernarii PDL


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, ii cere lui Emil Boc sa explice de ce nu a fost inca finalizata centura de nord a Clujului, Bulevardul Muncii - Apahida.

"Sunt deja 5 ani de la inaugurarea lucrarilor la centura de nord a municipiului Cluj-Napoca, iar daca Emil Boc are o problema in a-si aminti exact momentul, ii spunem noi ca a fost la prima urcare a domniei sale pe buldozer. La fel ca toate proiectele lui Boc, si centura se transforma intr-o poveste fara sfarsit in care cei de la guvernare actioneaza haotic si inconsecvent", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

Social-democratii sustin ca exista in continuare portiuni in care lucrarile sunt blocate pentru ca proprietarii de terenuri nu si-au fost primit banii inainte de inceperea lucrarilor.

"Probabil, acesti proprietari nu se afla pe o lista a dnei Elena Udrea de persoane agreate pentru a primi bani de la guvernarea Boc-Basescu-Udrea si atunci nimeni nu indrazneste sa ii prinda in buget. Inca o data, Boc ne-a dovedit ca interesul dictat de Basescu si Udrea sunt mult mai puternice decat interesul clujenilor", a mai spus Remus Lapusan.

Lucrarile la centura Bulevardul Muncii-Apahida au inceput in 2007 si ar fi trebuit sa fie terminate pana in 2008. Drumul avea atunci 8,3 kilometri, dar s-a "scurtat" cu circa 2 kilometri.

Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, Ion Pantelimon, a declarat ca pana la finele lunii mai lucrarile de la centura Bulevardul Muncii-Apahida vor fi terminate.

 

Vezi si...

Centura Bulevardul Muncii - Apahida, inaugurata in aceasta luna! Acesta ar fi al cincilea anunt de dare in folosinta

Comentarii Facebook