Vineri 27 Ianuarie

PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare. Ciolacu: „PSD nu se cramponează de această guvernare”


PSD ameninţă cu ieşirea de la Guvernare. Preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, i-a avertizat pe liberali, marţi, că nu se cramponează de guvernare. 

Declaraţia vine după ce un deputat PNL le-a cerut social-democraţilor să lase decizia privind Certificatul verde la muncă în mâna specialiştilor. 

Îi transmit domnului Pirtea foarte clar: până să intrăm la guvernare, după doi ani de zile, românii nu mai aveau nicio încredere în sistemul de sănătate, după o guvernare de dreapta. 

Marcel Ciolacu: „PSD nu se cramponează de această guvernare, putem ieşi de la guvernare"

Dacă vrea să vadă aceste evidenţe sau vrea să înceapă să caute vinovaţi, părerea mea este că e o abordare greşită. PSD nu se cramponează de această guvernare, putem ieşi de la guvernare", a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Preşedintele PSD le-a transmis liberalilor că exclude o colaborare plină de conflicte, aşa cum a fost relaţia acestora cu USR.

Eu nu voi intra împreună cu colegii mei într-o astfel de abordare, într-o coaliţie care a funcţionat cum a funcţionat PNL cu USR. 

Dacă îşi doresc o astfel de abordare colegii mei, şi nu o abordare cu responsabilitate, PSD îşi vede de drumul lui, ne întoarcem la votul românilor", a atras atenţia Ciolacu.


Comentarii Facebook