Proiectul CENTRULUI CULTURAL MULTIFUNCTIONAL Florești a fost depus la Compania Națională de Investiții


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a depus la Compania Națională de Investiții proiectul pentru finanțarea Centrului Cultural Multifuncțional de pe strada Tăuțului.

Sunt în București la Compania Națională de Investiții unde voi depune proiectul pentru construcția CENTRULUI CULTURAL MULTIFUNCTIONAL care urmează să fie dezvoltat în Florești. Voi purta aici discuții și despre proiectele pe care urmează să le depunem în viitorul apropiat.

Floreștiul are nevoie de investiții realizate în puncte esențiale pentru orice comunitate modernă! Unul dintre punctele importante, în acest sens, este cultura în sensul ei larg.

Prin Centrul Cultural în Florești vom avea zone în care să avem parte de spectacole culturale și sportive de calitate, cu tematici variate.

Mă bucur că Floreștiul are susținerea transparentă a Guvernului Liberal prin ministerele sale și celelalte autorități de resort.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Proiectul realizat de vechea administrație (2016 - 2020, primar Horia Șulea), în care Bogdan Pivariu era viceprimar, presupune construirea unei săli polivalente și a unei săli de spectacole, cu 800 de locuri. 

Comentarii Facebook