Proiect bike-sharing: RADP Cluj va întreține bicicletele cumpărate din fonduri Europene

 

Primăria Cluj-Napoca a adjudecat licitaţia privind operarea şi întreţinerea sistemului de bike-sharing - Cluj bike. 

 

Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca a fost declaraă câştigătoarea acestei proceduri de achiziţie publică deschisă prin mijloace electronice, organizată de municipalitate, în scopul contractării acestor servicii.

 

Deschiderea ofertelor a avut loc în 21.05.2014, dată la care au depus oferte, pe lângă RADP, SC Sport Arena SRL şi SC Wind Technologies SRL. Ofertele admisibile la care au fost deschise propunerile financiare au fost:

 

SC Wind Technologies SRL – 7.205.647 lei fără TVA

Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca – 6.201.464,8 lei fără TVA.

 

S-a aplicat criteriul ”preţul cel mai scăzut”, astfel că licitaţia a fost adjudecată de RADP.  Oferta Sport Arena a fost respinsă ca inacceptabilă şi neconformă, deoarece nu a dat curs solicitării de clarificări şi nu a depus toate documentele de calificare confom HG 925/2006.

 

Valoarea estimată a fost de 7.207.855,47 lei fără TVA, iar durata acordului cadru este de 4 ani. Termenul până la care se pot depune contestaţii la această procedură este data de 4 august 2014.

 

Valoarea totală a contractului de finanţare europeană ”Reţea de staţii self-service de închiriere de biciclete” este de 14.422.085 lei, din care 11.109.284 lei reprezintă suma nerambursabilă. Proiectul prevede amenajarea a 50 de staţii self-service de închiriere de biciclete pe teritoriul ZMC (Municipiul Cluj-Napoca, respectiv comunele Floreşti şi Apahida) şi amenajarea unei reţele coerente şi funcţionale de piste şi trasee pentru biciclişti. Tot prin acest proiect vor fi puse la dispoziţia clujenilor 540 biciclete.

Comentarii Facebook