”Produs de Cluj” merge la Turda între 25 şi 27 aprilie

 

Asociaţia ”Produs de Cluj”, organizaţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, demarează sezonul 2014 al târgurilor dedicate producătorilor şi meşteşugarilor clujeni. 

 

Prima manifestare de acest gen se va desfăşura între 25 şi 27 aprilie în municipiul  Turda. 

 

Am decis ca primul târg din acest an să se desfășoare la Turda având în vedere importanța acestui municipiu și succesul pe care târgurile noastre l-au avut aici în anii trecuți. Vom avea aproximativ 100 de standuri la care producătorii și meșterii populari din județul Cluj își vor prezenta produsele și sperăm că oferta va fi pe placul tuturor. Conform tradiției, participanții la târg, fie ei expozanți sau cumpărători, vor avea parte de spectacole folclorice susținute de artiști și ansambluri folclorice de renume. O noutate și, sperăm noi, o surpriză plăcută pentru toată lumea, o va reprezenta seara de sâmbătă, 26 aprilie, când pe scenă vor urca formații de muzică ușoară clujene, cap de afiș fiind Desperado”, a precizat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Vizitatorii târgului vor avea la dispoziție produse tradiționale, de la ulei presat la rece, miere de albine, dulciuri de casă, produse de întreținere corporală naturiste, dar și de artizanat, realizate de meșterii populari clujeni. 

 

Pentru amuzamentul celor mici, dar nu numai, este programat un spectacol de magie susținut de artiștii de la prestigiosul Teatru de Păpuși Puck, precum și de activitățile cu caracter educativ de sculptură în legume.

Comentarii Facebook