Prins de rușine, Tișe cârpește DJ 107M, spre Băișoara, drumul craterelor - FOTO


Consiliul Judeţean Cluj anunță, după un val de critici dure, faptul că pe drumul județean 107M, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 12+250 și 16+700, au fost executate o serie de lucrări de întreținere ce vizează îmbunătățirea condițiilor de circulație. Acestea au constat în reprofilarea căii de rulare cu ajutorul unui autogreder, a unui utilaj cu lamă și a unui cilindru compactor.

Din martie se va relua modernizarea.

Acest sector în lungime de 4,45 kilometri a rămas decopertat întrucât, din cauza venirii iernii, firma care a început modernizarea și reabilitarea nu a reușit să asfalteze integral drumul. În acest context, tronsonul respectiv a fost afectat din cauza condițiilor meteorologice specifice anotimpului rece și a traficului rutier. 

Alin Tișe, ironizat și TAXAT pentru starea drumului de la Săvădisla la Băișoara - FOTO

Lucrările de modernizare și reabilitare vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice şi temperaturile vor permite acest lucru, nu mai târziu însă de luna martie, astfel încât problema va fi definitiv rezolvată și pe acest tronson, singurul de pe DJ 107M pe care traficul rutier se desfășoară în condiții dificile. 

Lucrările de modernizare şi reabilitare demarate pe drumul judeţean 107M Luna de Sus – Vlaha – Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000, vizează întreaga cale de rulare şi vecinătatea acesteia, de la fundaţie şi până la aşternerea a două straturi de asfalt, marcaje rutiere şi semnalizare rutieră.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a fost arătat cu degetul de toți șoferii care au tranzitat acest drum și a fost acuzat că nu se ocupă de rezolvarea problemelor oamenilor. Probabil la alegeri va fi taxat.

psd-drum-turistic.jpg

Foto: Așa arăta drumul județean care duce la zona turistică a Clujului

Comentarii Facebook