Primarul tăcut al Clujului a reușit o performanță! Se extinde programul ”Vinerea verde” - FOTO


Unul dintre cei mai tăcuți și retrași primari ai Clujului a anunțat că programul ”Vinerea Verde” se extinde până la 20 de km de Cluj-Napoca.

VINEREA VERDE. Dragii mei, comuna Gilău intră în programul "Vinerea verde". Am propus ca locuitorii din toate localitățile comunei să poată circula gratuit pe mijloacele de transport în comun în fiecare zi de vineri, iar Consiliul Local a aprobat astăzi acest lucru. Ne-am aliniat astfel măsurilor luate la Cluj-Napoca, Florești, Baciu și Apahida. Practic, vom putea circula fără bilet în toată zona metropolitană a Clujului.

Trebuie să știți că gratis nu e, de fapt, fără bani. Ne-am asumat să acoperim din bugetul local toate costurile programului "Vinerea verde". Cu alte cuvinte, costul curselor este suportat de Primărie.

În urma negocierilor cu Compania de Transport Public, prima vineri în care vom avea gratis pe autobuze va fi de Ziua Femeii, 8 Martie”, a precizat primarul Gelu Topan, unul dintre cei mai discreți și tăcuți primari din zona metropolitană a Clujului.

Gilău în anii 90 părea a avea un avânt mai mare decât Floreștiul, dar rapid a rămas în urmă. De patru ani, în Gilău primar este Gelu Topan, dar deși este la ”buza” Clujului puțini oameni știu despre activitatea acestuia și ce se întâmplă în Gilău.

Comentarii Facebook