Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, vrea să îi învețe pe floreșteni să recicleze. Recompensa? O tombolă de electrocasnice


Sâmbăta, 4 iunie, în comuna Florești va avea loc o campanie de strângere a deșeurilor electronice și electrice pentru a promova reciclarea în rândul floreștenilor. Persoanele care participă la campania de colectare a deșeurilor susținută cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, intră automat în tragerea la sorți pentru aparate electronice noi, a anunțat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, dăm startul unei noi campanii de colectare a deșeurilor din categoria echipamentelor electrice și electronice. Această campanie este un alt pas pe care administratia îl face spre concretizarea unei viziuni strategice integrate care să conducă la conștientizarea populației și conturarea unor obiceiuri sănătoase privind gestionarea deșeurilor. Ne dorim o comună verde, cu cât mai multe soluții ecologice implementate, soluții care trebuie să fie un efort al fiecăruia dintre noi”, a transmis edilul comunei Florești.

Ne vedem sâmbătă, 4 Iunie, la Centrul de Colectare Florești, după sensul giratoriul de la Luna de Sus, pe partea dreaptă, pe DN1E60, cu produsele electrice, electronice și electrocasnice vechi. Dacă participi la campania de colectare și reciclezi, intri automat în tragerea la sorți pentru aparate electrice noi!”, a mai transmis Bogdan Pivariu. 


Comentarii Facebook