Primarul din Margau, Sorin Mircea Suciu, suspendat din functie de prefectul Stamatian


Prefectul Florin Stamatian a emis Ordinul de constatare a incetarii de drept a mandatului de primar al comunei Margau, Sorin Mircea Suciu.

Ordinul a fost emis in baza Referatului intocmit de secretarul comunei Margau, prin care Institutia Prefectului Judetului Cluj a fost informata ca primarul in functie, Mircea Sorin Suciu, candideaza la alegerile locale din anul 2012, din partea Partidului Democrat Liberal, nemaifiind membru al Partidului National Liberal, pe listele caruia a fost ales in urma scrutinului din anul 2008.
    
Ordinul Prefectului a fost emis potrivit art. 15 alin 2, litera g (indice1), din Legea 393 / 2004, privind Statutul alesilor locali, cu modificarile si completarile ulterioare, care reglementeaza incetarea de drept a mandatului primarului in conditiile pierderii calitatii de membru al partidului politic pe a carui lista a fost ales, coroborat cu prevederile art. 16 alin 1, si art. 17 din Legea 393/2004, precum si in temeiul art 26 alin.1 din Legea 340/2004 privind prefectul si institutia prefectului.

Comentarii Facebook