Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, îi urechează pe cei de la gaz și deschide traficul rutier și de autobuze pe strada Cetății - FOTO


Primăria comunei Florești anunță reluarea circulație auto și a curselor CTP pe strada Cetății, de vineri, 4 august.

Joi, 3 august, am fost în control la lucrarea pentru executarea rețelei de gaz din cauza căreia circulatia pe acel tronson a fost oprită. Am constatat că nu se lucrează deloc pe șantier.

Primăria Florești a depus toate eforturile pentru a asigura condițiile optime  de executare a unei lucrări dificile cu prețul confortului tuturor celor din zonă.

Este inacceptabil cum executantul proiectului a ales să nu respecte o întreagă comunitate și să nu lucreze activ la a finaliza lucrarea în cel mai scurt timp”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Din cauza nerespectării graficelor de lucrări și condițiilor pentru executarea rețelei de gaze naturale pe Cetății 2, primarul Pivariu a dispus reluarea curselor CTP și ridicarea restricțiilor de circulație impuse locuitorilor zonei.

Termenul de execuție acordat prin autorizația de spargere nu va fi prelungit. Începând de săptămâna viitoare, lucrările vor fi reluate fără a afecta mersul autobuzelor”, a mai spus acesta.


Comentarii Facebook