Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu: Avem cozi la centrele de vaccinare. Știu că e nervozitate


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că la cele două centre de vaccinare din Florești sunt cozi și îi îndeamnă pe oameni să aibă răbdare. 

Vreau să fac apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor de siguranță. Vreau să fac apel la calm față de cei care merg la vaccinare. Ambele locații sunt pline. Sunt nervozității pentru că oamenii trebuie să aștepte. Locurile sunt aglomerate pentru că trebuie să se stea 15 minute după vaccinare, pentru fiecare om în parte.

Din păcate, comuna a ajuns la o incidență COVID de 10 cazuri la mia de locuitori. Am scăzut de la 11 la mia de locuitori și vă rog pe toți să faceți apel la respectarea regulilor. Vrem să revenim cât mai repede la normalitate”, a spus primarul Bogdan Pivariu.

În Primărie se poate intra cu vaccin, dovada trecerii prin boală, test PCR sau test rapid. Cei cu prestații sociale pot intra liber, pe o intrare separată. Intră o persoană o dată și zona este delimitată. Se verifică starea celor care intră. Acestea sunt reglementările legale. Nu există o obligativitate a vaccinării celor care lucrează la stat”, a mai spus Bogdan Pivariu.

Clujenii se pot vaccina la liber la multe centre din județ. Programarea nu este necesară, dar cei care o fac au întâietate. 

LISTA centrelor de vaccinare din Cluj, unde se poate face oricare dintre doze

Comentarii Facebook