Primărița din Chinteni dă ultimatum celor cu ”mofturi”. Timp de 5 ani de la asfaltare, nu mai sparge nimeni drumul public


Lucia Suciu, primărița din Chinteni, le-a transmis locuitorilor de pe mai multe străzi să se pună în mișcare și să facă racordurile de gaz, pentru că ”vine asfaltul” pe străzile Ion Creangă, Ion Luca Caragiale și Republicii.

Prin prezenta, vă informăm că, începând de săptămâna viitoare, vor începe lucrările de asfaltare a străzilor  Ion Creangă și Republicii. 

De asemenea, vor începe lucrările de turnare a celui de-al doilea strat de asfalt pe strada Ion Luca Caragiale, dar și finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzii până la intersecția cu strada Ion Creangă.

În acest sens, vă adresăm rugămintea ca, în cazul în care nu au fost efectuate racordurile la utilitățile existente în zonă, să depuneți toate eforturile necesare pentru a realiza de urgență acest demers.

Vă atragem atenția că, timp de 5 ani de la finalizarea lucrărilor de asfaltare, nu se va emite nici un acord de spargere a drumului public”, a transmis Lucia Suciu.

Comentarii Facebook