”Primărița de fier” a Clujului a adunat comunitatea în jurul ei și a cumpărat o autospecială SMURD: ”Va salva vieți. Vă mulțumesc!” - VIDEO


”Primărița de fier” a Clujului, Lucia Suciu, din Chinteni, a reușit imposibilul, cumpărarea unei autospeciale SMURD, care să deservească numai localitatea

Vă mulțumim tuturor celor care ați avut încredere în proiectul nostru, iar prin donațiile dumneavoastră Centrul Medical Chinteni va fi dotat cu o autospecială SMURD complet echipată, care va ajunge în scurt timp la Chinteni. 

Fiecare dintre dumneavoastră poate aprecia, fără îndoială, că prin efortul făcut, a contribuit, implicit, la salvarea unui vieți”, a transmis Lucia Suciu.

Primărița Lucia Suciu a declarat că ambulanța SMURD va sta la Centrul din localitate și va deservi întreaga zonă a comunei. 

Am acceptat să fie trimisă în județ când este cazul pentru că dotările sunt la cel mai înalt nivel, cu aparatură de ultimă generație”, a completat Lucia Suciu.

Investiția este una consistentă, pentru că o astfel de ambulanță costă 140.000 de euro, dar salvarea unor vieți este cea mai importantă.

În comunele din jurul Clujului mai sunt ambulanțe SMURD în Florești și Mociu, locuri în care acestea și-au dovedit din plin utilitatea.

Ambunața SMURD din Chinteni a fost cumpărată numai cu bani din donații private. În circa 30 de zile, Centrul Medical din Chinteni va avea această ambulanță în dotare. 

Comentarii Facebook