Primăria închide iarăși strada Dragalina, pentru că lucrarea nu este finalizată! În primăvară a fost deschisă mai repede ca să nu fie circ


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță închiderea circulației pe pe strada General Dragalina, între str. Mamaia și str. Horea.

Este vorba despre lucrări care fac obiectul proiectului european ”Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului” (finalizarea părții carosabile).

De asemenea, pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și str. Mamaia va fi permis doar accesul riveranilor.

Aceste restricții de circulație se vor aplica începând de joi, 07.09.2023, ora 22,00,  până duminică, 10.09.2023, ora 24.00.

Traseele de deviere a circulației recomandate:

1. Dinspre cart. Grigorescu spre Centru/str. Horea: 

- str. Giuseppe Garibaldi - str. George Coșbuc - str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților, pe această rută este interzis accesul autovehiculelor cu greutatea mai mare de 7,5t, cu excepția transportului în comun; 

- pod Napoca - Splaiul Indepndenței (viraj dreapta) – str. George Coșbuc-str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților;

2. Dinspre str. Horea/Centru spre cart. Grigorescu: 

- str. Horea - str. Emil Racoviță - str. Gruia - str. Rahovei - str. C.A.Rosetti; 

- str. Horea – str. George Barițiu - Splaiul Independenței - pod Napoca/pod Garibaldi.

Urmare închiderii circulației, pe str. Dragalina, stațiile de transport în comun ”Dragalina Nord” și ”Dragalina Sud” vor fi anulate, iar traseele autobuzelor de pe aceasta vor fi reconfigurate astfel:

1. Circulația autobuzelor de pe liniile 27 si 28 dinspre cart. Grigorescu va fi deviată la ieșirea de pe str. Octavian Goga pe podul Napoca - Splaiul Independenței - str. George Barițiu - str. Horea;

2. Circulația autobuzelor de pe liniile 26, 26L, 27, 28, 28B, 41, 44 spre cart. Grigorescu va fi deviată pe str. George Barițiu - Splaiul Independenței-pod Napoca - str. Octavian Goga.

Lucrările și traficul vor monitorizate în permanență, iar în situația în care se impune, se vor identifica/propune și alte trasee alternative de circulație.

Comentarii Facebook