Duminica 28 Aprilie

Deputatul Adrian Oros, atac dur la PNL și PSD: ”Repetenții din guvernul socialist vor asasina mediul de afaceri din România”


Deputatul Forța Dreptei, Adrian Oros, a lansat un atac nimicitor la adresa ”echipei câștigătoare”, PNL - PSD, pe care o acuză că va distruge mediul de afaceri din România cu măsurile economice.

Iresponsabilii din guvern vor să își ”asume răspunderea”.

Repetenții din guvernul socialist vor asasina mediul de afaceri din România, prin intermediul pachetului de măsuri ce vor să-l treacă prin asumarea răspunderii. 

Va fi ca o lovitura de bardă dată PFA, IMM, profesiilor liberale, în general părții active a societății. 

Degeaba se dau loviți acum unii lideri și liderași locali ai PNL. Unii mai curajoși chiar scâncesc timid pe la colțuri, de ochii lumii, de teamă să nu-i audă Ciucă sau Ciolacu. 

Toți, absolut toți, sunt vinovați de situația actuală. Trădători de profesie, fără scrupule și principii. Toți rareșii, bocii și fluturii de partid și de stat. 

Ăsta este bilanțul ”echipei câștigătoare” la 2 ani de când au preluat ostil conducerea PNL. 

Și când actuala conducere a PNL a făcut alianța (contra naturii) cu PSD. Atunci au trădat cu nerușinare electoratul de dreapta, cărora i-au cerut votul. 

S-au transformat într-un PSD mai mic, mai urât și mai tăcut. Au trăit în bula lor cu sinecuri și avantaje personale. Și-au intoxicat membrii mai naivi cu sondaje plătite. 

Pentru unii dintre ei, poate fi o oportunitate. Le dau o idee. Fac fuziunea prin absorbție cu PSD, (majoritatea de-acolo au plecat) și cuceresc PSD din interior. Au mai făcut asta, după ce și-au distrus propriul partid.

La asta se pricep. Toți rareșii, bocii și fluturii de partid și de stat”, a acuzat deputatul Adrian Oros.

Comentarii Facebook