Primaria cumpara aparatura de proiectie in valoare de 200.000 de euro pentru Cinema Marasti


Primaria Cluj Napoca a lansat o licitatie pentru cumpararea de aparatura video si cinematografica in valoare de 200.000 de euro, pentru dotarea cinematografului Marasti.

Locatia a trecut in 2010 de la RADEF in administrarea Primariei Cluj Napoca. "La cinematograful Marasti s-a facut igienizarea pentru ca de cativa ani locatia nu a mai fost folosita. A trebuit sa scoatem lucrurile depozitate acolo si am zugravit cinematograful. Acolo sunt doua sali, unde e obligatoriu sa amenajam un cinematograf pentru ca asa prevede contractul de preluare de la RADEF. Nu putem sa schimbam destinatia, dar putem sa organizam si alte activitati", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al primariei Cluj Napoca, Oana Buzatu.

Administratia locala a lansat joi, 6 ianuarie, o licitatie pentru achizitionarea de echipamente video si cinematografice in valoare de 200.000 de mii de euro pentru dotarea cinematografului Marasti, anunta rolicitatii.ro.

In ceea ce priveste cinematografele Manastur si Victoria, Oana Buzatu a declarat ca sunt litigii sau neintelegeri cu fostii administratori.

"Firma Chicago Tours, care a administrat cinema Victoria, a cumparat si este proprietara scaunelor si a aparaturii de proiectie asa ca ramane de vazut daca o vom cumpara de la ei sau vom achizitiona alte aparate. La Victoria, le-am facut propuneri celor care organizeaza Festivalurile Comedy si TIFF sa gaseasca o formula ca sa administram cinemtograful impreuna, dar inca nu am primit nici-un raspuns", a mai spus Oana Buzatu.

Primaria a primit in administrare de la RADEF cinemtografele Marasti, Manastur si Victoria.

Comentarii Facebook