Vineri 6 Decembrie

Prima reacție a lui Ponta după ce PSD a câștigat alegerile: Cine e șeful partidului, e și șeful Guvernului


După victoria clară a PSD la alegerile parlamentare, desfășurate duminică, fostul premier Victor Ponta a declarat că, pentru eficiență, președintele partidului care a obținut majoritatea ar trebui să fie și șeful Guvernului.

Astfel, conform fostului lider social-democrat, viitorul premier ar trebui să fie Liviu Dragnea.

"Eu am spus un lucru bazat pe experienta pe care am avut-o in cele trei guverne - intr-unul dintre ele Liviu a fost alaturi de mine. Daca vreti eficienta si sa facem treaba, cine e seful partidului, e si seful guvernului", a declarat Ponta, la sediul PSD din Baneasa, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a sustinut ca rezultatul alegerilor este unul "extraordinar de bun pentru PSD", dar si pentru poporul roman.

"Extraordinar de bun pentru PSD, dar si pentru poporul roman cred ca e un rezultat foarte bun. Si cred ca cei care ne-au numit pe toti mocirla, ca nu era vorba doar de cei de la Antena 3, era vorba de toti cei care indraznim sa gandim altfel si sa nu ne supunem directivelor sefilor d-lui Iohannis, d-lui Ciolos, cred ca noi toti astia am fost mult mai multi decat ai lor", a mai spus fostul lider al PSD.

Comentarii Facebook