Prima declarație a noului premier, Sorin Grindeanu. Iohannis l-a anunțat prin SMS că a fost desemnat



Noul premier desemnat al României, Sorin Grindeanu, a dat, vineri, prima declarație în calitate de lider al noului Executiv.

Acesta a precizat că a început discuțiile legate de calendarul pentru învestirea Guvernului în Parlament, precizând că vestea că a fost desemnat prim-ministru a primit-o printr-un SMS din partea lui Klaus Iohannis.

"De astăzi de dimineata de cand am fost desemnat oficial, am avut discutii legate de calendar. Multumesc celor care m-au susţinut, de la cei care mi-au dat incredere in CExN, şi asa cum a anuntat domnul preşedinte Dragnea, după ce vom depune programul de guvernare sa avem discuţii cu UDMR si alte formatiuni. Am vazut ca alte formatiuni au spus ca nu vor vota Cabinetul, chiar daca nu ştiu cine va face parte din Guvern. Cum spuneam: vreau să ma ghidez dupa două principii, responsabilitate si functii: deocamdata sunt de prim-ministru desemnat. Azi dimineata am primit un sms de la domnul Klaus Iohannis, eu nu aveam numarul dansului, am verificat la domnul preşedinte Dragnea ca să am o confirmare", a declarat Sorin Grindeanu, potrivit realitatea.net.

Întrebat cum a decurs discuţia cu preşedintele Iohannis, Grindeanu a spus:

"Pe scurt, dacă imi permiteti, decent. A fost un mesaj de succes, semnat: Succes, Klaus Iohannis".

Comentarii Facebook