Vineri 17 Septembrie

Premierul Florin Cîțu amenință: Miniștrii care atacă Guvernul pleacă acasă. Nu poți fi și la putere și în opoziție


Premierul Florin Cîțu le-a spus liberalilor, în ședința Biroului Executiv Național de luni, că va da afara miniștrii care atacă Guvernul. 

Când un ministru mai atacă prim-ministrul, pleacă imediat acasă”, ar fi spus Cîțu, potrivit unor surse participante la discuții, conform Digi 24.

Nu se poate să fim și la putere, și în opoziție”, a mai spus Cîțu, făcând referire la partenerii din USR PLUS.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că susține decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu: ”Decizia este salutară. Am rugat de două ori în ședințele Coaliției să îl schimbe pe Vlad Voiculescu. A fost o catastrofă de management la ministerul Sănătății”, a spus Orban, potrivit surselor citate. 

Despre Vlad Voiculescu, Florin Cîțu spune că a administrat prost ministerul: ”Ce descoperim la Ministerul Sănătății este îngrozitor. Trebuie să verificăm cum au fost făcute bugetele, numirile”.

Nu vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Orice membru al Guvernului care își atacă premierul pleacă acasă”, a mai spus Cîțu, cu referire la declarația ministrului Transporturilor Cătălin Drulă care a spus despre Cîțu că e ”un zombie politic”.

Urmează o ședința Coaliției, programată pentru ora 17.00, unde scandalul va continua, cel mai probabil.

Comentarii Facebook