Duminica 28 Aprilie

Prefectul Florin Stamatian s-a intalnit cu protestatarii din Piata Unirii Vezi ce le-a spus


Prefectul Florin Stamatian s-a intalnit cu o delegatie de 12 persoane, formata din reprezentanti ai manifestantilor care au iesit in strada la Cluj-Napoca, si cer demisia lui Traian Basescu.

Acestia i-au inmanat prefectului o lista de revendicari, prin care solicita demisia presedintelui Traian Basescu, respectiv a Guvernului, dar si organizarea de alegeri anticipate.

"Reprezentantii societatii civile clujene" i-au cerut prefectului Florin Stamtian sa trimita revendicatile lor Guvernului si Ministerului Administratiei si Internelor, si au mai cerut o intrevedere la sediul Institutiei Prefectului Judetului Cluj, in cursul saptamanii viitoare.

"Prefectul Florin Stamatian a afirmat ca apreciaza demersul public pasnic, si a tinut sa sublinieze caracterul civilizat si lectia de democratie pe care Clujul o da, prin organizarea de manifestari de protest in mod pasnic. Prefectul a adaugat ca asteapta din partea protestatarilor documentul promis de acestia dupa prima intrevedere ce a avut loc miercuri, 18 ianuarie, la sediul Palatului Administrativ.

Prefectul Judetului Cluj a mai afirmat ca toate cererile inaintate Institutiei Prefectului vor fi trimise conducerii M.A.I., respectiv reprezentantilor Executivului, cu respectarea solicitarii privind invitatia la dialog facuta de catre premierul Emil Boc, la inceputul acestei saptamani", se arata intr-un comunicat al Prefecturii Cluj.

Florin Stamatian a mai anuntat ca, cel mai probabil, o noua intalnire cu reprezentantii manifestantilor, pe tema evolutiei evenimentelor de la Cluj-Napoca, va fi posibila joi 26 ianuarie 2012, de la ora 12.00.

Comentarii Facebook