PPDD și-a ”abandonat” membrii de bază din Cluj pentru că au conspirat împotriva liderului organizației județene



Trei dintre cei mai importanți membrii ai PPDD Cluj au rămas subit fără sprijin politic din partea conducerii de la București, aceștia fiind acuzați că au conspirat împotriva fostului viceprimar din Turda, Lucian Nemeș.

Cei trei membri ai partidului care au fost ”abandonați” de conducerea centrală sunt noul viceprimar din Turda, Lucian Varo, Axente Husar (consilier judeţean) şi Augustin Dănilă, candidatul pentru europarlamentare ale organizaţiei Cluj a PPDD.

Aceștia sunt acuzați că ar fi lucrat pe la spatele lui Lucian nemeș pentru a-l înlătura de la conducerea organizației județene, dar și pentru a-l da jos din funcția de viceprimar.

În cadrul coferinței județene a PPDD, organizată cu 10 zile în urmă, fiecare preşedinte de organizaţie locală a votat împotriva deciziei ca Lucian Nemeş să fie repus în funcţia de preşedinte al PPDD Cluj, însă reşedinta PPDD Bucureşti, Simona Man, nu a fost de acord cu decizia majorităţii şi a anulat actele Biroului Politic Judeţean, iar Nemeș a fost repus în funcție.

În scurt timp, celor trei membrii de bază ai PPDD le-a fost retras sprijinul politic, pierzându-și astfel și funcţiile publice deţinute.

"Nu am aflat de decizia de retragere a sprijinului dar documentul a fost trimis la Consiliul Judeţean. Mai sunt căi de atac, voi contesta la Comisia de Etică şi Litigii şi apoi la instanţa de Contencios Administrativ", a spus consilierul judeţean Axente Husar.

Consiliul Județean nu a acceptat însă documentele de retragere a sprijinului politic, iar consilierul Axente Husar și-a păstrat funcția.

Comentarii Facebook