Postul de vicepresedinte al Departamentului de Agricultura din PSD a revenit Clujului


Medicul veterinar clujean Ioan Oleleu a fost numit in functia de vicepresedinte al Departamentului de Agricultura din cadrul Partidului Social Democrat.

"Ceea ce a condus la alegerea mea ca si vicepresedinte in cadrul unui departament de o asemenea anvergura este faptul ca se dorea ca in cadrul departamentului de agricultura, unul dintre cei 3 vicepresedinti sa fie medic veterinar", a declarat Ioan Oleleu.

PSD Cluj o obtinut postul de vicepresedinte in cadrul Departamentului de Agriculturaunde presedinte este deputatul Victor Surdu.

"Prima actiune a departamentului pentru perioada imediat urmatoare este depunerea unei motiuni simple privind subfinantarea din agricultura. Motiunea va fi depusa pana la finalul lunii in curs", a mai spus Ioan Olelelu.

Oleleu este membru in Consiliul National al PSD si fost director adjunct al Directiei Sanitar Veterinare Cluj.

Departamentul de Agriocultura din PSD are ca principale atributii "elaborarea de studii, strategii si programe ale PSD privind evolutia domeniilor respective si monitorizarea si reactia rapida la actiunile guvernamentale, respectiv ministeriale".

Comentarii Facebook