Miercuri 21 Februarie

Posibilă despărțire în USL? Ponta: Domnul Antonescu greșește


Tensiunile dintre liderii coaliției USL, Victor Ponta și Crin Antonescu sunt din ce în ce mai vizibile. Premierul Victor Ponta a declarat la B1 TV că afirmația lui Antonescu în care susține că nu are nevoie de sprijinul PSD la alegerile prezidențiale nu este "cea mai deşteaptă strategie", iar dacă asta va fi decizia sa, PSD nu îl va susţine "cu forţa".

Întrebat dacă prin declaraţiile critice al adresa premierului şi a partidului PSD, Crin Antonescu se pregăteşte de campanie, Ponta a precizat că o astfel de strategie nu este ”cea mai deșteaptă”.

"Eu cred că nu (se pregăteşte - n.r.), pentru că să te pregăteşti de campanie elctorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie", a spus liderul PSD.

Premierul a precizat și că este posibilă retrajerea sprijinului din partea PSD pentru Crin Antonescu.

"Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţinem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că, momentan, PSD nu are un candidat pentru prezidenţiale şi că el nu va candida în 2014. Pemierul a criticat şi afirmaţiile lui Antonescu legate de unii vicepreşedinţi PSD. "E un limbaj a la Traian Băsescu", a spus Ponta.

"Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte", a spus Ponta, însă a subliniat faptul că Antonescu este partenerul său şi că va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

Comentarii Facebook