Ponta se declară neîngrijorat de tăcerea lui Băsescu

 

Premierul Victor Ponta a declarat că el nu a fost deloc îngrijorat de tăcerea preşedintelui Traian Băsescu din ultima vreme şi că are alte motive de îngrijorare mult mai importante.

Solicitat fiind să comenteze mesajul video postat de preşedinte, de pe Facebook, premierul a spus:"Eu le transmit românilor că nu eram îngrijorat că nu vorbeşte domnul Băsescu, eu eram îngrijorat să avem bani pentru pensii, salarii, fonduri europene şi îi avem, astfel încât, într-adevăr, situaţia arată mult mai bine faţă de prăpastia şi dezastrul de la începutul anului. Da, aici sunt de acord, nu trebuie să fie îngrijorat, pentru că am repus maşina România pe drumul corect, iar povestea aia cu repornirea inimii...păi PDL ne-a băgat în infarct toată ţara. Acum sper să nu o mai repornească ei, că asta mai lipseşte", relatează Realitatea.net

Preşedintele Traian Băsescu a spus, într-un mesaj video postat pe Facebook în care le mulţumeşte celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, că, deşi a tăcut "puţin" în ultimul timp, nu înseamnă că a început să gândească altfel despre ţara sa, lucru care se va vedea în curând.

 

Băsescu, mesaj misterios de ziua lui! 185.000 de oameni l-au felicitat - VIDEO

 

 

Comentarii Facebook