Ponta l-a părăsit pe Antonescu pentru a se întâlni cu Rus. Împreună l-au vizitat pe mitropolitul Clujului VEZI VIDEO


După întâlnirea cu candidații USL , premierul Victor Ponta a mers să se întâlnească cu Mitropolitul Clujului, IPS Andrei.

Ponta a venit la Cluj împreună cu Daniel Constantin și Crin Antonescu pentru a participa la lansarea candidaților USL, pe care i-a părăsit ulterior pentru a se întâni în secret cu fostul ministru de Interne, Ioan Rus, cu care a mers să îl viziteze pe mitropolitul Clujului, IPS Andrei.

Premierul și mitropolitul au discutat despre mai multe proiecte pe care Mitropolia Cluj le are în curs dezvoltare, printre care și contrucția unui nou campus universitar.

Am discutat numai lucruri bune şi numai lucruri bune pentru că de distrus s-a tot distrus în România”, a declarat premierul Victor Ponta.

De când a fost instalat în această funcție, IPS Andrei Andreicuț, s-a dovedit a fi opusul predecesorului să IPS Bartolomeu Anania, fiind foarte apropiat de politicieni. Acesta nu ratează nicio ocazie de a participa alături de mai marii din lumea politicii la diverse evenimente publice.

Eu sunt apropiat de toată lumea pentru că toţi cei pe care Dumnezeu le-a permis să trăiască în această mitropolie, şi până la urma urmei, toţi trebuie să îl afle pe Hristos. Politicienii vin alături de mine în calitate de creştini. Poziţia mea vizavă de alegeri este neutră. Am şi anunţat asta prin comunicat de presă”, a spus IPS Andrei.

Mitropolitul a spus că le-a pus interdicție preoților care au dorit să candideze. „Doar un singur caz am avut, pe preotul din Someşeni şi l-am convins să renunţe”, a mai precizat mitropolitul.










Comentarii Facebook