Ponta l-a facut "praf" pe Boc la Cluj: "Cel mai umil executant al ordinelor"

 

Premierul Victor Ponta l-a atacat, sambata, la Cluj-Napoca, pe Emil Boc spunand ca a fost "cel mai umil executant al ordinelor" presedintelui Traian Basescu.

Ponta a mai precizat ca dorinta lui Boc de a conduce din nou Transilvania este una nerealizabila.

Candidatul USL la functia de primar al municipiului Cluj-Napocape pe care Victor Ponta este Marius Nicoara, iar pe Horea Uioreanu il sustine in ceea ce priveste candidatura la presedintia Consiliului Judetean, precizand ca "orasul trebuie sa inainteze, nu sa dea inapoi".

"La Cluj am venit, alaturi de domnul Antonescu si de domnul Constantin, sa-l sustin pe Marius Nicoara si pe Horea Uioreanu. Nu vreau sa fiu mult prea polemic, dar vreau sa spun ca eu nu cred ca la Cluj oamenii vor decide sa o ia inapoi. Toata tara se schimba. S-a schimbat nu doar guvernul, se va schimba presedintele tarii, Romania se va schimba in bine. Sunt convins ca Marius Nicoara va castiga si va face pentru municipiul Cluj lucrurile bune pe care le-a facut pentru judet cand conducea judetul.

Ma uit cu toata deschiderea si cu toata inima la Cluj si sunt convins ca nici clujenii nu mai vor sa se intoarca inapoi in timp, ci vor sa mearga inainte cu toata tara. Ar fi un lucru rau pentru municipiu si judet. Mai spun un lucru: dupa ce ai fost cel mai umil executant al ordinelor presedintelui Basescu sa vrei sa conduci din nou capitala Transilvaniei cred ca e un proiect irealizabil", a spus Victor Ponta.

Comentarii Facebook