Ponta îl atacă din nou pe Dragnea? Ce i-a transmis premierului Grindeanu



Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Târgu-Jiu, că își dorește ca actualul guvern să fie unul de succes, precizând totuși că pentru acest lucru să se întâmple, Guvernul trebuie condus de un singur om.

De asmenea, Ponta a precizat că nu își mai dorește nicio funcție în cadrul PSD și că nici nu a fost consultat de către membrii partidului în legătură deciziile luate în Guvernul Grindeanu, el punctând că se informează din presă despre situația din formațiunea sa politică.

"Partidul m-a consultat în Guvernul Ponta privind deciziile luate, în Guvernul Grindeanu nu. Nu am vorbit niciodată cu nimeni de la partid și eu mă preocup ca deputat de Gorj și, în special, de Complexul Energetic Oltenia. Nu mai vreau să fiu șef la PSD, nu mai vreau nicio funcție, dar nici nu vreau să ne batem joc de oameni(...) Nu fac parte din conducere, nu vreau să fac parte din conducere, nu sunt consultat, nu sunt informat, mă informez din presă. (...) Sper să o ia de la capăt bine (Guvernul — n.r.) și îmi doresc enorm de mult ca Guvernul Grindeanu să aibă succes. Știu un singur lucru, am fost prim-ministru atâta timp, dacă nu conduce un singur om Guvernul, Guvernul se prăbușește. Uitați-vă la Guvernul Cioloș pe care îl conducea și domnul Iohannis, a fost un dezastru. Dacă domnul Grindeanu o să conducă Guvernul o să fie bine, dacă vrem să îl conducem toți, o să fie rău. I-am spus domnului Grindeanu — "Nu asculta de mine, fă tu ce crezi, dar fă", a spus Victor Ponta, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook